6 x deitit Espoossa

Miten valloitat uuden deittikumppanisi sydämen ja tiedät, että juuri hän on elämäsi ihminen? Vie mielitiettysi treffeille Espoossa. Kaupunki tarjoaa oivat testiolosuhteet ja alkuvauhdit tuoreelle suhteelle.

Romantiikkako ei olisi Espoon olemuksen ydinainesta? Kokeile näitä treffivinkkejä ja ylläty tehosta:

Kaipuu merelle. Mikä voisi olla runollisempaa kuin käyskentely meren äärellä? Johdata deittisi ulkoilusaareen ja pakkaa mukaan viekoittelevan herkulliset eväät. Mahdollinen veneilytaitojesi puute ei paljastu, koska pääsette saaristoon reittiveneellä, ja halpaakin tämä lysti on. Treffeillä selvität kätevästi, onko sydämesi mahdollinen valittu järvi- vai meri-ihmisiä. Jos puolestaan deittailet kesäkauden ulkopuolella, pääsette tunnelmiin esimerkiksi Soukan Kasavuorella tai Rantaraitin pittoreskeissa paikoissa.

Tarzan ja Jane. Vie deittisi rohkeasti korkeuksiin: Seikkailupuisto Huippuun Leppävaaraan. Täällä ei ole väliksi, vaikket keksisi syvällistä keskusteltavaa, sillä huomio kiinnittyy seikkailuun ja selviytymiseen latvuksissa. Samalla selviää, onko mielitiettysi rämäpää vai harkitsevainen luonne.

Aistikas kohtaaminen. Treffit näyttelykeskus WeeGeessä, tietenkin! Kierros EMMAssa paljastaa kumppanisi (ja ehkä sinunkin) estetiikan tajun. Lelumuseo Hevosenkengässä voit vaivihkaa tarkkailla, mitä deittisi tuumaa lapsista, ja Espoon kaupunginmuseon Lasin aika -näyttelyssä pääsette jo keskustelemaan kodin astioista, jos hyvin käy. Kumppanisi mahdollinen viehtymys tekniikkaan puolestaan ilmenee Suomen Kellomuseossa. Kaiken kruunaa herkuttelu SIS. Delissä. Jos puolestaan arvelet pikemminkin kansallisromanttisen tyylin saavan sydänkäpysi sielun värisemään, vie hänet Gallen-Kallelaan ja kahvitelkaa Tarvaspään suloisessa kahvilassa.

Erämaan sankarit. Vie deittisi Nuuksion kansallispuistoon ja tee häneen vaikutus erätaidoillasi. Jos niiden kanssa on niin ja näin, voit turvautua myös ammattiapuun ja ehdottaa osallistumista vaikkapa ohjatulle melontaretkelle. Tai hypätkää Nuuksion lautturin kyytiin perinneveneeseen – siinä voi istua somasti käsi kädessä. Jos olet uskalikko, ehdota yötä puussa! Näillä deiteillä paljastuu, onko kumppanisi luontoihmisiä vai urbaanimpaa tekoa. Jos et osaa kokata kullallesi nuotion äärellä, piipahtakaa Suomen luontokeskus Haltiassa lounaalla. Haltian näyttelyissä pääset myös luontevasti juttelemaan sielunmaisemista.

Fiksut ja filmaattiset. Leffaan treffeillä – voiko mielikuvituksettomampaa ja ennalta-arvattavampaa olla? Espoossa tämäkään ei ole so last season. Voitte nimittäin mennä Espoo Ciné -festareille katsomaan yhteiskunnallisesti kantaaottavia tai taiteellisesti korkealle kurottavia teoksia. Tosiromantikot menevät tietenkin ulkoilmanäytökseen nauttimaan keväisestä illasta. Mahdollinen kylmä keli on mitä ihanin tekosyy tarjota kumppanillesi lämmin kainalosi tai edes villapaitasi lainaan. Viimeistään leffan jälkeen selviää deittisi leffamaku, kenties myös yhteiskunnallinen valveutuneisuus.

Mennään kahville. Klassikko. Löydät viehkon kahvilan vaikkapa Nyt.fi:n jutun ”8 ihanaa espoolaista kahvilaa, joihin kannattaa tehdä kesäretki” avulla.

Kuka vielä uskaltaa sanoa, ettei Espoo ole rakkauden suurkaupunki?

PS. Jos kaikki etenee suotuisasti, Espoossa on myös ihania kartanoita ja juhlatiloja häähumua varten.

Teksti: Laura Tahkokallio
Blogimerkinnän alussa oleva kuva latvuksista: Seikkailupuisto Huippu

Laura Tahkokallio vastaa vapaa-ajan matkailua koskevasta viestinnästä Visit Espoossa. Hän on asunut Espoossa suurimman osan elämästään, myös herkät teinivuodet. Myös puoliso on löytynyt Espoosta, mistäpä muualtakaan. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s